Monori háziverseny

Ma Monoron jártunk a Monor SE által rendezett háziversenyen. A lányok nagyon szép gyakorlatokat mutattak be. A versenyt az óvodás korcsoport kezdte. Az egyesületet itt Janka és Zsófi képviselte, akiknek életük első versenye volt ez. Mindketten szuper gyakorlatot csináltak, így ezüst minősítést értek el.

Serdülő korcsoportban (2006) Hanna szabadgyakorlatával a dobogó legtetejére állhatott és arany minősítéssel tért haza. Szintén serdülő kategóriában (2005) szabadgyakorlattal Vivi első helyezett lett és arany minősítést kapott, Rozi ezüst minősítést és Mesi bronz minősítést ért el.

Junior 1 kategóriában (2004) Lillu egyéni összetettben bronz minősítést ért el, Gréti szabadgyakorlattal arany minősítést, Anna szabadgyakorlattal ezüst minősítést ért el. Annának első egyéni versenye volt ez, így különleges volt neki ez a verseny. ☺

Junior 2 kategóriában (2003) Tamara ezüst minősítést kapott egyéni összetettben.

Labda csapatunk Junior kategóriában arany minősítést szerzett.

Köszönet minden kedves szülőnek, hozzátartozónak, akik kijöttek a lányokkal és szurkoltak nekik!!! És külön köszönet Vikinek és anyukájának Emesének, hogy eljöttek szurkolni a lányoknak!!!

Mindenkire büszkék vagyunk!!! Gratulálunk az eredményekhez!!!

A képeket megtekintheted facebook oldalunkon!!

Hajrá FŐNIX TEAM!!!!